SHARE

Kapela apo kapela me strehë (kasketa) nuk janë vetëm shtojca mode, por pjesë praktike pa të cilën nuk mund të imagjinojmë ditët e ftohta.

Nuk thuhet kot që kapela mbron kokën, përkatësisht mbron dhe ngroh, sepse, siç theksojnë ekspertët, pjesa më e madhe e ngrohtësisë trupore humbet pikërisht nëpërmjet kokës.

Qoftë se vendosni për kapelën sportive të thurur apo për kasketën, mundeni lirisht t’i bartni në pothuajse të gjitha rastet, këshillojnë dizajnerët, por më me rëndësi është që t’i përshtatni ngjyrën me xhaketën, setrën, kravatën, pantallonat…

Këtë sezon, në koleksione dominojnë ngjyrat e hirta, bezhë, e gështenjta dhe e zeza klasike.

befe6c8130e929cbe6eab7c8faac9385 0e232244ef3691149615d95dd18a1458 a14cf4c801e5fc06625e0bc086286aaf mens-hats-and-scarves-trends-fall-winter mens-hats-and-scarves-set-trends-fall-winter-2015-2016