SHARE

“Jam prapë e virgjër!” Modelja Talulah-Eve Brown është e para transgjinore në garën “Next Top Model” në Britani. Talulah-Eve ka bërë një operacion të plotë për ndryshimin e gjinisë në dhjetor dhe thotë se tani ajo ka nevojë për një burrë të guximshëm, shkruan The Sun, citon Syri.net.

Elegante dhe me këmbë të gjata, 23-vjeçarja rri krejt natyrshëm përballë kameras së aparatit. Por Talulah-Eve nuk është një modele e zakonshme. Që nga moment që ajo u shpall si e para transgjinore në garën “Next Top Model” në Britani ka qënë subjekt i titujve pa fund.

“Unë jam një grua tani. Kjo është ajo që unë kisha ndërmend të isha” – pohon ajo.

Talulah–Eve e pranon që nuk ka qënë gjithmonë kështu. Ajo lindi si djalë me emrin Aaron dhe u rri me ndjenjën e vetmisë dhe konfuze.

“Unë dhe burrat jemi një çikë të ndërlikuar. Unë nuk kurrë nuk kam pasur fat në fushën e romancës. Kam qënë vetëm tërë jetën time. Unë kam pasur lidhje me njerëz, por asnjë burrë nuk ka qënë mjaft trim sa të më dashurojë. Tani unë kam një vaginë. Dua të bëj seks si një grua. Jam në thelb e virgjër, përsëri. Kam nevojë të gjej një burrë kurajoz që të jetë mjaft trim sa të më rrëmbejë.IMG_2648 IMG_2649 IMG_2650