SHARE

Këngëtari Ibro vërtetë është një fenomen shqiptar që duhet përgëzuar.

Kjo se, që me projektin e parë, ai arriti të depërtojë në Kinë, Japoni dhe Rusi.

Jo vetëm kaq.

Ai tashmë ka zë vend dhe në revistën e njohur amerikane ‘The Via Magazine’ e cila ka bërë një raport për të, duke e përshkruar suksesin e këngës e tij ‘Mos e nal’ në shtetet e përmendura më lartë.Po ashtu, sipas shkrimit të kësaj reviste, Ibron duhet mbështetur pasi është arist që premton shumë.

Meet Ibro