SHARE

Hakil Haxhiu eshte nje model shqiptar me banim ne Nju Jork te Amerikes, i cili kete vit eshte aktivizuar suksesshem ne boten e modes. Ai menaxhohet nga agjensia “Soul Artist Management” dhe eshte shfaqur ne editoriale te shumte pergjat vitit, si dhe ka sfiluar ne NY Fashion Week qe u mbajt pergjate 7-13 shtatorit 2017. Ai eshte prezantuar dhe nga publikimi me i rendesishem i botes se modes “WWD”, nepermjet nje videoje te cilen po e publikojme me poshte.

Ne kete video Hakili tregon sesi hyri ne boten e modes (idene ja dha roja e shkolles), sportin e preferuar (dikur futbolli, tani basketbolli) etj. Ketu po ju sjellim dhe disa nga punimet e Hakilit i cili dalengadale po behet nje prej modeleve te rinj me premtues ne skenen e Nju Jorkut.