SHARE

Kevin Elezaj eshte nje i ri me origjine shqiptare, por i lindur dhe rritur ne Viene te Austrise. Ai ka nje blog te tijinmjaft te suksesshem ne te cilin shkruan per trendet me te fundit ne veshje, paraqitje dhe ne udhetimet turistike. Pervcse me nje shije per tu admiruar, ajo cka e ben te vecante blogun e Kevin, jane postimet e detajuara ne si ne shkrime ashtu dhe ne video. Ai nuk poston thjeshte nje stil veshjesh, por dhe sqaron pjese per pjese perse ka bere nje kombinim te caktuar veshjeje, duke shtuar dhe pak histori nga krijimi i stilit por pa u bere i lodhshem e monoton. Stili i tij eshte vene re nga revista “Vogue” (UK) e cila publikoi foton e tij si pjese te rubrikes se stilit te rrugor ne NY Fashion Week si dhe Levis, te cilet e perzgjodhen per te bashkepunuar ne nje prej reklamave publicitare te firmes ne rajonet gjermane.

Nese doni te dini me shume per Kevin, lexoni blogun e tij www.KevinElezaj.com , i cili eshte nje prej me interesanteve qe kemi hasur, por dhe me i pranueshmi, pasi shumica e veshjeve qe tregohen ne kete blog jane me cmime te arsyeshme dhe mund te blihen nga shumica e njerezve.