SHARE

Shqiprim Bruti ka kohe qe aktivizohet si model ne boten e modes, ku ka sfiluar per emra te njohur si Givenchy, Dolce Gabbana, Ferragamo, Philipp Plein etj, apo pozuar per editoriale ne disa prej revistave me e njohura ne bote si GQ, L’Officiel, Gentleman Magazine etj. Kete vit ai eshte bere dhe imazhi i kompanise se njohur Topman, per fushaten publicitare te kostumeve. Me poshte ne po ju sjellim dhe sesionin fotografik te Shqiprimit per kete fushate.

Shqiprimi menaxhohet ne NY nga Re:Quest Model Management