SHARE

Nëse keni qenë duke u përpjekur të hiqni peshë të tepërt, por pa sukses, atëherë ky truk i thjeshtë është shpëtimi juaj!

Kjo metodë bën që ju të humbni dy kilogramë në një ditë të vetme.

Krejt çfarë duhet të bëni është të përzieni dy përbërës të zakonshëm: çaj të gjelbër ose të zi me qumësht, kombinim i cili është shumë i njohur në Britani.

Çfarë e bën këtë kombinim kaq efektiv?

Çaji i zi siguron shumë përfitime shëndetësore, pasi që janë të mbushur me antioksidantë, të cilët jo vetëm sa i neutralizojnë efektet e rrezatimeve të lira në trup, por edhe ndihmojnë në eliminimin e toksinave.

Kur kombinohet me qumësht, çaji i zi gjithashtu e stimulon humbjen e peshës. Çaji i gjelbër dhe i zi janë më të përsosurit për djegien e dhjamit, pasi që përbërësit e tyre janë një “bombë” e vërtetë që në mënyrë pozitive ndikojnë në tërë organizmin.

Ju duhet të përzieni sasi të barabarta nga secili përbërës, çajit dhe qumështit, dhe ta pini gjysmë ore para shujtës.

Ky produkt jo vetëm që do t’ju ndihmojë të hiqni dhjamin e tepërt, por gjithashtu do ta pastrojë edhe trupin nga toksinat.

Sidoqoftë, kombinimi në fjalë nuk preferohet ta përdorni më shumë se dy herë në ditë. Gjithashtu, ky kombinim nuk preferohet për ju nëse keni probleme me veshka, shtypje të ulët të gjakut etj.

Është mirë të konsultoheni me doktorin para se ta filloni përdorimin e këtij kombinimi.