SHARE

Fatëmirësisht, ka një kurë natyrale që do t’ju ndihmojë nëse keni gjumë.

Pjesa më e mirë e këtij mjekimi është se mund ta përgatisni në qetësinë e shtëpisë tuaj.

Sekreti është kripa himalajane.

Kripa rozë himalajane është shumë e mirë për migrenën dhe do t’i ndihmojë gjëndrat mbiveshkore në luftimin e sëmundjeve të ndryshme madje dhe rregullimin e peshës trupore.

Në fund, kripa do t’ju ndihmojë të normalizoni nivelet e melatoninës, një hormon që është shumë i rëndësishëm për gjumin e mirë.

Ajo që duhet të bëni është të përgatisni një përzierje me 5 lugë mjaltë organik dhe 1 lugë krip himalajane. Përziejeni mirë këtë përbërje dhe vendoseni në një kavanoz qelqi. Vendosni një lugë nga kjo përbërje poshtë gjuhës tuaj dhe shkoni për të fjetur. Do mahniteni nga ndryshimet që do t’i vëreni në mëngjes.