SHARE

Fitokemikatet, që gjenden në të janë treguar shumë efikase në shërimin e kancerit të lëkurës. Fitokemikatet me emrin “BEC5” janë ekstrakte të patëllxhanit. Ekstraktet “BEC5” lidhen për receptorë në sipërfaqen e qelizave të kancerit. Pasi që qelizat “mashtrohen” ekstraktet e patëllxhanit shkaktojnë pëlcitjen e tyre duke shkatërruar qelizat e kancerit, e përmbajtja e saj absorbon trurin.

Në shërimin prej 80.000 raste të kancerit të lëkurës, ekstrakti “BEC5” ka dëshmuar efektin e vet. Kanceri në secilin rast kishte shkuar në zhdukje për të mos u kthyer më.

Banorët nga Australia, falë këtij fitokemikati, shërojnë kancerin e lëkurës me dekada rresht. Shkencëtarët theksojnë se ekstraktet “BEC5” vrasin qelizat e kancerit, derisa qelizat e tjera të shëndetshme mbesin të paprekura.

Kjo formë e kancerit të lëkurës shkakton shumë vdekje në mbarë botën. Kjo materie nga patëllxhani ka treguar saktësi në më shumë se 78 për qind të rasteve dhe përdoret në formë të kremit.

Këtë krem mund ta gjeni në barnatore të gatshëm, por edhe mund ta përgatisni versionin shtëpiak.

Ju duhet një patëlxhan i madhësisë së mesme dhe uthull e bardhë apo uthull molle.
Filloni duke e grirë patëllxhanin në copa të vogla dhe futini copat në një kavanoz qelqi, pastaj mbulojini me uthull dhe futeni kavanozin në firgorifer.
Pas tri ditësh uthulla do të fillojë të nxihet, gjë që tregon se ilaçi është gati.

Merreni një copë pambuku, zhyteni në uthullën e nxirë dhe aplikojeni mbi vendin ku është prekur nga tumor disa herë gjatë ditës, ose mund ta lidhni pambukun me uthull që të qëdrojë një kohë më të gjatë.

Këtë krem mund ta përdorni edhe për eliminimin e lythave apo pikave të tjera në trup.