SHARE

Mjekët paralajmërojnë se këto janë 8 gabimet më të zakonshme që bëni kur kryeni marrëdhënie me parterin tuaj.

Bisedoni me të dashurin tuaj dhe hiqini këto komplekse.

Kujdes çifte! Ora e kënaqësisë intime mund të jetë më e preferuara, por është edhe koha më e rrezikshme për shëndetin e gruas.

Ne e dimë se duke bërë dashuri përfshihen të dyja gjinitë, por këtë herë ne duam të flasim për rreziqet ndaj organit gjenital femëror, kur bëhet fjalë për pozita të reja ose eksperimente për të rritur kënaqësinë në jetën private.

Këtu sjellim 8 gabime të rrezikshme që mund të bëni dhe që do të dëmtojnë zonën tuaj intime.
  1. Përdorimi i çdogjëje si zëvendësues të lubrifikantit.
  2. Përdorimi i lodrave seksuale të pista ose të çrregullta.
  3. Të kryerit marrëdhënie pa lubrifikant.
  4. Vendosja e ushqimit ose kremërave atje poshtë.
  5. Testimi i pozicioneve shumë të komplikuara.
  6. Përdorimi i frutave ose perimeve për t’u masturbuar.
  7. Të bësh gojore pa u shqetësuar për higjienën.
  8. Të mos shqetësohesh për higjenën e duarve të partnerit.