SHARE

Ky mjekim i mrekullueshëm që do t’ju tregojmë sot do të forcojë kockat tuaja si dhe shëndetin e përgjithshëm. Përveç kësaj do t’ju japë energji të mjaftueshme për të mbaruar punët e përditëshme.

Ja si ta përgatisni:
Përbërësit:
  • 1 vezë mesatare
  • 150 ml uthull molle
Përgatitja:

Pastrojeni vezën mirë, më pas vendoseni në një enë me uthull molle dhe lëreni aty për 7 ditë. Pas një jave, lëvozhga e vezës do të jetë shpërbërë mjaftueshëm – largojeni me kujdes dhe nxirrni të verdhën e vezës, më pas e përzieni me uthull. Pini 10 ml nga kjo pije e mrekullueshme, e përzierë me një gotë me ujë të ngrohtë 3 herë në ditë dhe do ndiheni shumë mirë së shpejti.