SHARE

Sërish po flasim për ankthin më të madh të femrave, celulitin. Shumica e femrave, respektivisht rreth 80 për qind e femrave e kanë këtë telash.

Po ju sjellim recetën e thjeshtë, me përbërës mjaltin dhe sodën e bukës, që mund të përgatitet në kushte shtëpie, por që është aq efikase sa që femrat bëjnë be në të.

Thjeshtë, përzieni një lugë sodë të bukës me një lugë mjaltë dhe e lini të vlojë.
Më pas e lini të ftohet paksa dhe e shpërndani në hapësirat e prekur me celulit. Me kujdes i bëni masazh trupit për 4-7 minuta.