SHARE

breastst
Shumica prej jush duan një gjoks të madh dhe përdorin cdo truk, cdo opsion për t’ja arritur qëllimit. Por mos kujtoni se kjo që ju e mendoni për një cilësi të mirë është gjithmonë kështu! Më poshtë do të mësoni disa nga “problemet që hasin këto vajza në përditshmëri:

• Kur bëjnë selfie 99% të fotografisë e zë gjoksi dhe shumë pak duket fytyra
• Recipetat pa rripa janë një problem më vete
• Duken gjithmonë provokuese dhe pse nuk e kanë për qëllim
• Jetojnë me vështirësinë për të gjetur këmishat e duhura sepse kopsat do të zbërthehen me patjetër!
• Vrapi gjithmonë i sikletshëm sepse pesha bën të vetën
• E pse duhet të veshin rroba banje me ngjyra të njëjta më mirë e vecantë sepse masat nuk përkojnë asnjëherë më njëra tjetrën!
• Fustanet bust thjesht nuk janë pjesë e garderobës
• Të nxihen shtrirë përmbys nuk është e mundur, rrezikojnë të mos marrin më frymë!
• Ushqimi ka vetëm një rrugë, atë që të con menjëherë tek gjoksi
• Xhelozinë e shoqeve do e ndjeni gjithmonë, në këtë pjesë janë shumë të drejtpërdrejtë.
• Të bëjnë operacion për pakësimin e gjoksit thjesht do ti bëj të afërmit e tyre të mendojnë se janë të cmendura!
• Informacionet që kanë rreth zgjedhjes së recipetave te duhura do të habisnin këdo!
• I qëllon që shpesh herë njerëzit ngatërrojnë sytë me pjesën poshtë qafës…
• Në palestër? Uhh dy kanatjerë janë minimumi që i duhet

LIVING