SHARE

687yiy

Ndryshimi i ngjyrës apo i përbërjes së thonjve tuaj mund të jetë një shenjë që diçka nuk po funksionon. Mishrat e fryrë të thonjve: shpesh është shenjë e një sëmundjeje serioze në lidhje me zemrën dhe mushkëritë, të tilla si , kanceri i mushkërive, sëmundja e zemrës.
Nqs thonjtë tuaj janë të sheshtë: atëhrë kjo është një shenjë që mund të jeni anemikë. I keni parasysh ato si shenja të bardha të cilat krijohen në thonjtë tuaj? Nuk janë shenjë e fatit, kështu na thonin prindërit shpesh, por janë shenja të sëmundjes psoriasis e cila karakterizohet gjithashtu nga rënia e flokëve. Thonjtë e butë të cilët thyhen ose ndahen janë shenjë e problemeve me tiroidet ose mungesës së vitaminave. Nëse thonjtë tuaj janë të verdhë, zakonisht kjo shkaktohet nga mbajtja e manikyrit për një kohë të gjatë dhe nuk ka arsye për t’u shqetësuar, mbajini një kohë pa i lyer dhe ngjyra e verdhë do të zhduket.