SHARE

Kreatorja Vjollca Llapashtica gjatë këtyre ditëve ka nxjerrë koleksionin më të ri për vitin 2017.

Në këtë koleksion ajo ka sjellë kryesisht fustane me dizajne të llojllojshme, por më së shumti fustane solemne dhe tejet elegante, që kryesisht ju ngjasojnë femrave mbretërore.

Këto fustane janë të punuara me materiale unike, me plotë punë dore, plish etj.

Modelja e njohur Diana Avdiu dhe disa kliente të Vjollcës, kanë qenë imazhe të superkoleksionit të Llapashticës.

vjollca-1 vjollca-2 vjollca-3 vjollca-4 vjollca-5 vjollca-6 vjollca-7 vjollca-8 vjollca-9 vjollca-10 vjollca-12 vjollca-13 vjollca-14 vjollca-15 vjollca-17 vjollca-111