SHARE

Sa herë që lani flokët, gjëja e parë që bëni pasi i thani ato është rregullimi i tyre. Difuzor, pjastër tharëse, krëhër… I drejtoni, i bëni kaçurrela dhe çdo lloj modeli vetëm natyrale jo, sepse gjithnjë jeni të mendimit se nuk ju rrinë mire, ju rrinë shumë të fryra etj etj. Po a keni menduar ndonjëherë t’i rregulloni flokët por pa i dëmtuar ato. Pa përdorur nxehtësi apo mjete si ato që përmëndem më lart. Kaçurrelat e vajzës në foto janë bërë vetëm me një llastik dhe çdo gjë është ilustruar në fotogalerinë e mëposhtme. Nëse bëni dush sot në mbrëmje ju mbetet ta provoni. Nuk ju kushton asgjë.IMG_2762 IMG_2763 IMG_2764 IMG_2765