SHARE

Kur flasim për këmbët, kujtojmë lëkurën e thatë dhe thembrat e pëlcitura që janë problemi më i shpeshtë. Këpucët jo të përshtatshme, mungesa e kujdesit, ushqimi i dëmshëm dhe mungesa e lagështisë në lëkurë janë shkaktarët më të mëdhenj për këto probleme.

Për çudi, ilaçi me tre përbërës zgjidh problemet e përmendura më lart, madje edhe problemet e venave të zgjeruara dhe shërimin e tyre:

Udhëzimet:

Përgatitni përzierjen prej 250 ml alkool mjekësor prej 70 për qind dhe 10 tableta aspirinë të shtypura dhe një lugë kurkumë dhe lëreni të qëndrojë një apo dy ditë.

Çdo natë me përzierjen lyejini këmbët dhe mbështillini me pambuk apo folie plastike dhe mbathini çorapë.

E mbani gjatë natës, e pastaj në mëngjes i shpëlani.