SHARE

Ushqimi është shumë me rëndësi për organizmin, e pos se duhet të ushqeheni shëndetshëm, është me rëndësi dhe cilat ushqime t’i konsumoni.

Në fakt, është shumë me rëndësi që në lukth të zbrazët të mos konsumoni diçka që më vonë do t’ia ndieni pasojat e dëmshme. Kështu shmangni ushqimin e ëmbël, ëmbëlsirat dhe pjekurinat, sepse ushqimet që në vete kanë tharmë buke e irritojnë mukozën, prandaj shfaqen fryrje dhe ngërçe.

Po ashtu, gjithçka që është e thartë duhet shmangur, si jogurti, dardhat e bananet, por edhe agrumet, sepse shkaktojnë të djegura në gjoks.