SHARE

Njeriu është qenie njerëzore që bën në mënyrë të pabesueshme jetë të shpejtë, qenie që në mënyrë absolute ushqehet gabimisht dhe e shkatërron shëndetin e vet, qenie që qëndron ulur nga 8-10 orë, duke bërë punë të imagjinuara për të fituar të holla me të cilat blen gjithë ushqimin e dëmshëm dhe shkatërron shëndetin.

Shumica prej nesh humbin nocionin për veten, dukjen e vet dhe kilogramët gjatë punës, e puna bëhet aq obligative, prandaj shumë pak gjejnë kohë për të bërë diçka tjetër.

Marrë parasysh se shumica po jetojnë një jetë të dëmshme, kemi vendosur të ndajmë me juve një dietë shumë interesante, nga e cila nuk do të vuani urie.

Krejt çfarë ju nevojitet për këtë dietë të pabesueshme janë fiku i thatë, që duhet ta konsumoni në vend të darkës. Ju ngop dhe është shumë i ushqyeshëm.

Për vetëm dy javë do të humbni midis 8-10 kilogramë. Sasia e fikut të thatë që mund ta konsumoni për një darkë janë pesë copë!