SHARE

Një nënë kërkon ndihmë për beben e saj…

Dëshiron pampersa, rroba dhe ndonjë karrocë nëse keni mundësi.
Është në kushte ekstremisht të varfra dhe s’ka mundësi për fëmijën…

Ndodhet në Kosovë, në Prishtinë.

Ju lutemi nëse keni mundësi ndihmojini…ose shpërndajeni postimin se mbase dikush ka mundësi të ndihmojë!

Bëjeni për këta fëmijë që po rriten në skamje.

Ndihmojeni atë, kontaktojeni direkt në tel: 0038649869 620

Zoti ju shpërbleftë!