SHARE
1. Zhdukeni gjithë bulmetin nga dieta juaj

Djathë, qumësht, kos, akullore (armiku nr. 1 i femrave), etj. Kësaj lloj yndyre (sikur thua e ndyrë) i pëlqen të depozitohet pikërisht në vithet dhe kofshët tona dhe të na i japë një pamje të pakëndshme si lëkurë portokalli.

Ajo na do shumë, por dashuria e saj na dëmton, prandaj duhet t’i themi “lamtumirë”.

2. Nënshtrojuni një masazhi kundër celulitit nën duart e një mjeshtri/mjeshtreje

Një herë në dy javë ose të paktën një herë në muaj. Mos mendoni se është gjë e lehtë, të dhemb në shpirt, por në fund të fundit, bukuria dhemb gjithmonë.

3. Mos përtoni të kryeni ushtrime stërvitore, të paktën tre herë në javë

Pasi dieta dhe masazhi të bëjnë punën e tyre, gjithsesi do të të duhet të forcosh mishin, që tashmë të është varur si fileto pule. Forca! Mund t’ia dalësh!

Shënim: Tek burrat nuk krijohet celulit, sepse yndyra atyre u depozitohet nëpër vena, prandaj dhe vuajnë më shpesh nga sëmundjet kardiovaskulare dhe si rrjedhojë jetojnë më pak (nqs nuk i kushtojnë kujdes dietës ushqimore).

The post Si të përshëndeteni me celulitin me tre hapa të thjeshtë? appeared first on Femina.al.