SHARE

Te gjitha ne femrat duam qe te ndryshojme ngjyren e flokeve por sidomos pa i demtuar ato … e kjo menyre qe do t’jua tregojme ne eshte padyshim superefikase.

Floket tuaj mund t’i zbardhni për disa nuanca edhe ne kushte shtepie fare lehte duke aplikuar kamomilin.

Si ta perdorni?

Ziejeni kamomilin, me mire do te ishte i fresket por në qoftë se nuk keni perdorni bustina dhe merreni ujin te cilin e keni kulluar.

Pasi keni bere larjen e flokëve, shplarjen perfundimtare bejeni me kamomil dhe lereni ashtu mos i shpelani me, por lerini me kete perberje. Mos kini merak sepse nuk do t’ju ngjisin floket por te behen shume me te bute dhe plot shkelqim.

Ne qofte se keni mundesi te dilni ne diell, floku do te zbardhet edhe me shume duke bere nje super nuance. Sigurisht qe kjo metode funksionon pasi te keni bere disa seanca dhe zbardhja do te vije gradualisht.

Eshte vertete shume i thjeshte dhe efikas si trajtim, ndaj mos hezitoninti, ngjyrosni floket ne menyre natyrale.

Rezultatet do t’i shikoni pas heres se dyte, ndaj kini durim se gjerat e mira behen avash avash…