SHARE

Bleona Qerreti, këngëtarja e famshme shqiptare sot ka guxuar shumë…

Ne e njohim Bleonën për natyrën e saj të guximshme, por që të dilte rrugëve me të brendshme, këtë nuk e kishim menduar asnjëherë.

Në videon e mëposhtme, e shihim qtë duke ecur rrugëve shumë qetësisht, duke ndaluar makinat që ecin me shpejtësi, në një veshje shumë provokuese…

Për çfarë ta ketë bërë këtë veprim Bleona? Për të provokuar portalet që të bëjnë lajme për të apo thjesht kështu është dhe nuk i intereson për asnjë dhe asgjë?

Përgjigjen e kësaj pyetjeje ne nuk e dimë me siguri, por dimë vetëm që Bleona vazhdon të bëjë çmenduria dhe karrierë.

Ju ftoj ta ndiqni videon më poshtë…