SHARE

Të paktën një herë në jetën e tyre, shumica e grave përjetojnë probleme në organin e tyre gjenital, si: sekrecione në ngjyrë të bardhë, lëndime, djegie dhe kruajtje, që tregojnë se mbartni infeksionin gjenital kronik.

Infeksionet e tilla, nëse nuk i kushtojmë vëmendje, nuk i kurojmë apo vizitojmë tek një mjek gjinekolog, mund të kthehen në probleme të pazgjidhshme.

Ka disa mënyra që na vijnë në ndihmë, për të “luftuar” dhe hequr infeksionin. Një prej tyre është dhe kjo që ju sugjerojmë më poshtë:

Ju duhet vaji i lules së basamit dhe lëngu i hudhrave (disa thelbi), të cilat pasi t’i përzieni duhet t’i aplikoni në pecetën ditore apo në tampon. Mbajeni për vetëm një orë këtë përbërje.
Prisni 5 orë të tjera dhe përsëriteni këtë trajtimin sërish, duke ndërruar pecetën.

Ky trajtimin duhet ndjekur për shtatë ditë radhazi, për të siguruar plotësisht largimin e infeksionit.