SHARE

Nëse dëshironi të hiqni ndonjë kilogram shtesë, nuk është e thënë të konsumoni vetëm ushqime me pak kalori dhe të vuani urie, por duhet të mësoheni ta mashtroni lukthin tuaj.

Nëse dëshironi të hani ushqimin e duhur dhe të kënaqeni me ushqimin që e konsumoni, duhet të ndërmerrni disa masa mashtruese karshi lukthit tuaj. Dy lugë uthull molle në mëngjes, para kafjallit dhe në darkë para se të shkoni në gjumë, të tretur me pak ujë. Para kësaj përzierjes hani dhe pesë kumbulla të thata dhe, kjo është e tëra.

Efektin pozitiv do ta vëreni pas një muajit!

The post Mashtrojeni lukthin: Fshehtësia për më pak kilogramë! appeared first on Femina.al.