SHARE

Një nga problemet e shpeshta shëndetësore janë hemorroidet. Mënyra jo e shëndetshme e jetës, shtatzënia dhe kapsllëku shkaktojnë presion në venat në rektum, duke shkaktuar grumbullimin e gjakut dhe ënjtje me dhimbje.

Receta popullore

Kjo është një recetë për të gjithë ata që kanë telashe me hemorroidet, që kanë përdorur kremra, çaj dhe tableta, e asnjë prej tyre nuk ka dhuruar rezultate.

Krejt çfarë ju nevojitet është një patate e freskët, e qëruar. Patatja duhet të jetë cilësore. Nuk guxon të jetë e dëmtuar apo me ngjyrë të gjelbër.

Nga një patate e freskët qëroni dhe preni rriska të holla të patates dhe më pas i vendosni në friz. Shkopinjtë e ngrirë i vendosni në anus dhe në katër ditët e para e lini të veprojnë nga 30 sekonda.
Tre apo katër ditët e ardhshme sa herë që e vendoni një shkop e lini të veprojë nga gjysmë minute më gjatë, pra 1 minutë.

Kjo është një recetë e vërtetuar, që deri më tani u ka ndihmuar miliona njerëzve në mbarë botën.