SHARE

Gratë pretendojnë se një akt sensual u ka dhënë atyre “orgazmat më të mira” gjatë tërë jetës së tyre.

Masazhi Yoni, i cili përfshin prekje intime të vaginës, thuhet se rritë ndjeshmërinë e zonës private dhe kështu ofron orgazëm të papërshkrueshme.

Çuditërisht, praktika tantrike jo gjithmonë duhet të përdoret për ta arritur kulminacionin seksual, megjithatë është e mirëpritur.

Ndërsa trajtimi shpeshherë kryhet nga profesionalistët, disa prej tyre kanë vendosur që t’i japin këshillat e tyre.

Ajo përfshin një fërkim të ndjeshëm aty poshtë, përpara se t’u kushtoni vëmendje zonave erogjene dhe vaginës.

Me sa duket, kjo mund të ndihmojë në çlodhjen e mendjes dhe trupit, për të zbutur ankthin dhe për të rritur energjinë tuaj seksuale dhe për të përmirësuar orgazmën.

Një praktikë e tillë duket se u ka pëlqyer me të vërtetë grave të cilat e kanë provuar atë.