SHARE

Secili prej nesh, së paku njëherë në jetë ka pasur telashe me tretjen jo të mirë: kapsllëk, diarre ose fryrje. Nga kapsllëku vuajnë miliona njerëz, prej të cilëve ¾ janë femra. Shkaktarët e kapsllëkut janë të ndryshëm, ndryshimi i shprehive në jetë, marrja e ilaçeve, mungesa e aktiviteteve, diabeti, tumoret, sindroma e zorrëve të irrituara, por edhe shtatzënia.

Përbërësit:
  • 1 fletë të lakrës së freskët
  • 2-3 dl jogurt
Përgatitja:

Zgjidhni një fletë të freskët të lakrës, të jetë e freskët dhe e re. Pasi ta keni ndarë, e pastroni mirë. Më pas, fletën e lakrës e vendosni në blender. Aty shtoni edhe 2-3 dl jogurt. I përzieni mirë.

Në mëngjes dhe në mbrëmje ta pini nga një gotë të këtij lëngut shërues. Ky lëng shumë shpejt do të depërtojë në sistemin tuaj të tretjes dhe do të ndikojë në përmirësimin e punës së zorrëve.

Ilaçi ndikon shpejt dhe thjesht përgatitet, nuk ka efekte të dëmshme anësore dhe është i mirë për shëndetin në tërësi.