SHARE

Zona intime duhet të qëndrojë tërë kohën e pastër, në mënyrë që të mos keni probleme me infeksione të ndryshme.

Ka disa artikuj që ju ndihmojnë në këtë pjesë, duke mbajtur lëkurën tuaj të pastër dhe të lëmuar.

Më poshtë keni disa këshilla, që t’i shmangeni ndonjë problemi në zonën tuaj intime.

  • Kurrë nuk duhet të aplikoni krem për heqjen e qimeve në zonën tuaj private.
  • Avulli mund të jetë i dëmshëm për zonën tënde private, andaj kurrë mos e vendosni dushin në të për kohë të gjatë.
  • Pas bërjes së banjës ose dushit, sigurohuni që gjithmonë ta thani zonën tuaj private.
  • Asnjëherë mos vëni vathë.
  • Sigurohuni që mos të përpiqeni të përmirësoni erën e zonës tuaj private.
  • Mos vishni rroba të ngushta.

Ndiqni këto rregulla dhe nuk do të keni ndonjë problem në mbajtjen e pjesëve tua private të shëndetshme!

Nëse ndonjëherë jeni duke përjetuar ndonjë gjë të çuditshme me pjesët tuaja private, sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tuaj.