SHARE

Shumë njerëz e kanë të vështirë t’i rezistojnë një bifteku të gatuar mirë ose edhe një hamburgeri.

Përkundër faktit se mishi ka shumë lëndë ushqyese, gjithashtu përmban një numër toksinash, yndyra të ngopura dhe elemente të tjera.

Konsumimi i tepërt i mishit mund të çojë në pasoja serioze si rritja e rrezikut për diabet, sëmundjet e zemrës madje edhe të kancerit.

Sidomos për ata që kanë probleme me tretjen e këtij ushqimi.

Mos e konsumoni mishin nëse keni:

  • Kapsllëk
  • Vazhdimisht jeni të uritur
  • Gjithmonë keni qeska të zeza nën sy
  • Presion të lartë të gjakut
  • Sistem të dobësuar imunitar
  • Lodhje