SHARE

Terapia zgjat pesë ditë, e pikërisht aq ju mjafton të hiqni qafe dhimbjet e kokës dhe pezmatimin e sinuseve. Sinuset përcillen me dhimbje të kokës apo tensionim në majë të hundës, nën vetulla, e për shumicën e këtyre problemeve nuk ndihmojnë as analgjetikët klasik.

Aleat i fortë në shërimin e këtyre problemeve është rrika.

Qëroni 50 gr. rrikë dhe vendoseni në pesë decilitra ujë dhe ziejeni. Përzierjen mund ta përdorni për avull, duke vendosur kokën të mbuluar me peshqir për ta thithur avullin.