SHARE

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës tuaj.

Preferohet të ushqeheni me diçka të lehtë mirëpo që ka mjaftueshëm kalori, natyrisht edhe të jete sa më i shëndetshëm.

Ne ju propozojmë një përzierje të lehtë për t’u bërë, njëkohësisht të shëndetshme.

Vendosni gjysmë banane të prerë në copëza dhe i shtoni një gotë qumësht të skremuar. Kjo pije është pa yndyra si dhe përmban 160 kalori, që është e mirë për dietën tuaj.

Gjithashtu është burim i fibrave të shëndetshme për zemër dhe proteinave.