SHARE

eregrt
Viti 2018 do të sjellë ndryshime, e të reja për shumë shenja, por nëse këto të fundit po i prisni në fushën e dashurisë, duhet të dini më parë nëse jeni të përzgjedhurit e planetit të dashurisë, Venusit ! Nga 12 shenjat, vetëm pesë prej tyre do të përjetojnë emocione të forta këtë vit dhe Living i rendit më poshtë këto shenja fatlume.
# 1 – Ujori
Do e përjetoni dashurinë në një këndvështrim krejt tjetër. Do të mundeni të arrini harmoninë mes shumë fushave të jetës dhe kjo do të bëjë që ju të jeni më të qetë e t’i përjetoni gjërat ndryshe , nga se i keni përjetuar deri me tani.
# 2 – Akrepi
Në të kaluarën, partnerët ju kanë bërë të ndiheni të zhvleftësuar dhe të padëshirueshëm. Kjo do të ndryshojë në vitin 2018, pasi ju do të takoni dikë që ju pranon si jeni dhe ju dashuron për atë qe jeni pa dashur t’ju ndryshojë.
# 3 – Bricjapi
Bricjapi do të pranojë partnerin me të mirat dhe të metat që kanë, kësisojë do të lidhen ngushtë në një marrëdhënie të fortë e shumë të zjarrtë.
# 4 – Peshqit
Peshqit janë një shenjë që gjithmonë kanë dhënë më shumë nga sa kanë marrë, por këtë vit do të ndodhë krejt e kundërta. Do të njiheni me një person që do të bënte gjithçka vetëm që jut ë ndiheshit mirë.
# 5 – Luani
Nëse luani do të “ulte kokën” e nuk do t’i bënte të tjerët të ndihen inferior do e kishte gjetur dashurinë me kohë, por do të duhej të vinte viti 2018 për të kuptuar që njerëzit duhen pranuar si janë. Vetëm atëherë do të mundeni të krijoni një lidhje të qëndrueshme me një person. BURIMI:DAVID WOLFE