SHARE

Gratë vuajnë nga një numër shumë i madh shqetësimesh të shëndetit intim, të tilla si era vaginale për shkak të shfaqjes së kërpudhave apo infeksioneve të ndryshme.

Sot ne duam t’ju tregojmë se si të kuroni kërpudhat në vaginë dhe sëmundje të tjera të shkaktuara në pjesën intime, me vetëm një përbërës natyral.

Si të kuroni kërpudhat në vaginë dhe sëmundje të tjera me vetëm një përbërës:

Cikli menstrual dhe niveli i pH janë disa nga shkaqet e fillimit të infeksioneve vaginale dhe kërpudhave. Për shkak të këtyre infeksioneve dhe sëmundjeve, vagina fillon të mbajë erëra të ndryshme dhe mund të shfaqen sëmundje serioze. Dhe në këtë artikull ne do t’ju tregojmë se si t’i kuroni të gjitha këto shqetësime, duke përdorur sodën e bukës.

Çfarë ju duhet:
  • Gjysmë filxhani me sodë buke;
  • Ujë i pastër;
Përgatitja:

Mbusheni vaskën me ujë të pastër dhe pastaj shtoni sodë buke. Lajeni vaginën tuaj me ujë të rrjedhshëm. Nëpërmjet kësaj teknike të thjeshtë natyrale për të kuruar kërpudhat në vaginë, ju gjithashtu do të eliminoni çdo lloj tjetër infeksioni ose virusi në zonën tuaj intime. Kjo është një metodë super e thjeshtë dhe e lirë që do të japë rezultate të shkëlqyera.

Përsëriteni trajtimin çdo ditë për një periudhë kohore prej 5-7 ditësh.