SHARE

Gjyshërit tanë gjithmonë na kanë thënë se duhet të jemi të kujdesshëm me syrin e keq, sepse ka njerëz që thjesht kanë një energji shumë negative që mund të na dëmtojë.

Shumicën dërrmuese të kohës ne përfundojmë duke i injoruar ato sepse në fillim nuk ka kuptim, por rezulton se me kalimin e kohës kuptojmë se ekziston diçka që na shqetëson dhe nuk e dimë saktësisht se çfarë.

Ka disa mënyra për të zbuluar nëse kemi ndonjë lloj syri të keq dhe sot ne do të flasim për njërën prej tyre, përbërësi kryesor i të cilit është veza.

Veza, si një ushqim i pasur me proteina, mund të na ndihmojë të zbulojmë nëse kemi energji negative dhe nëse ekziston dikush i cili dëshiron të na dëmtojë.

Ajo çka duhet të bëni është të ndiqni udhëzimet që do t’ju japim më poshtë.

Truku me vezë për të zbuluar nëse keni sy të keq
Përbërësit:
  • Një vezë
  • Një gotë qelqi transparente me ujë
  • Tri lugë gjelle me kripë
Përdorimi:

Merreni vezën dhe kalojeni atë në të gjithë trupin, nga koka deri te këmbët. Mundohuni të keni një mendje të qartë dhe të jeni të vetëm në shtëpinë tuaj, teksa kryeni ritualin.

Më pas merreni gotën, shtoni kripën dhe prisni pak çastë derisa ajo të tretet.

Vendosni të verdhën e vezëz brenda gotës.

Vini re çfarë ndodh në mënyrë që të përcaktoni saktësisht:

Shumë flluska që ngrihen në fillim të ujit

Kjo do të thotë që ju keni grumbulluar shumë energji negative në trupin tuaj dhe ajo kërkon të dalë në një farë mënyre.

Pika si ngjyrë të kuqe në sipërfaqe

Kjo do të thotë sëmundje. Duhet të jeni të kujdesshëm me këtë dhe të gjeni mënyrën për të shkuar te mjeku.

Fytyra e një personi

Mund të duket e pabesueshme, por nëse vini re se forma e vezës i ngjan asaj të një personi, do të thotë se ai subjekt kërkon t’ju dëmtojë.

Format e gjilpërave

Reflekton zilinë e njerëzve dhe ndjenjat e tyre të vërteta ndaj jush.

Shumë flluska

Kjo është një shenjë e qartë e syrit të keq.