SHARE

Sipas mjekësisë tradicionale kineze, organi i mëlçisë, i lidhur me detoksifikimin, funksionon në mënyrë optimale prej orës 1 dhe 3 të mëngjesit.

Kjo kërkon që ne të kryejmë një detoksifikim të saj, për t’u siguruar, se mëlçia do të vazhdojë të funsionojë më së miri edhe teksa flemë. Detoksifikimi do të përmirësojë metabolizmin tuaj, por njëkohësisht do të nxisë edhe proçesin e djegies së yndyrnave. Kjo është shumë e mirë sidomos për ata që dëshirojnë të kontrollojnë peshën e trupit të tyre.

Më poshtë po ju tregojmë një alternativë të jashtëzakonshme natyrale që do t’ju ndihmojë shumë:

Çaji i kamomilit është ndër pijet e mbrëmjes me një funksion të jashtëzakonshëm.

Mjafton të pini një filxhan të tillë çdo natë. Ajo do ju ndihmojë për të relaksuar gjithë nervat e trupit dhe të flini herët gjumë.

Ju flini dhe lëreni çajin të bëjë punën e vet!